RSS

De website van het Compendium voor de Leefomgeving biedt ook informatie over nieuwe indicatoren aan via RSS. Door één of meer van de aangeboden RSS-feeds op te nemen in uw RSS-lezer bent u onmiddellijk op de hoogte van wijzigingen in de voor u interessante indicatoren. U hoeft dus niet meer zelf regelmatig het Compendium voor de Leefomgeving te bezoeken om te kijken of er nieuwe data beschikbaar is. Dat werk neemt de RSS-lezer van u over. Via de RSS-lezer kunt u dan eenvoudig doorklikken naar de website om de hele indicator te lezen.

RSS-feeds: algemeen en per onderwerp

Hieronder een lijst met alle Compendium voor de Leefomgeving RSS-feeds in RSS 2.0 formaat. We hebben één algemene RSS-feed waarin alle nieuwe indicatoren worden opgenomen en een voor nieuwsberichten. Daarnaast zijn er RSS-feeds per onderwerp. Als u bijvoorbeeld alleen in de onderwerpen Landbouw en Water geïnteresseerd bent, neemt u alleen die feeds op in uw RSS-lezer. Kopieer de URL en voeg deze toe aan uw RSS-lezer. 

Algemeen

Per onderwerp

Syndicatie

Heeft u een eigen website en wilt u de updates van het Compendium voor de Leefomgeving daarop weergeven, dan is dat, mits voorzien van een duidelijke bronvermelding, toegestaan.