Environmental Data Compendium
55 factsheets about the environment

RSS

De website van het Compendium voor de Leefomgeving biedt ook informatie over nieuwe indicatoren aan via RSS. Door één of meer van de aangeboden RSS-feeds op te nemen in uw RSS-lezer bent u onmiddelijk op de hoogte van wijzigingen in de voor u interessante indicatoren. U hoeft dus niet meer zelf regelmatig het Compendium voor de Leefomgeving te bezoeken om te kijken of er nieuwe data beschikbaar is. Dat werk neemt uw RSS-lezer van u over. Via de RSS-lezer kunt u dan eenvoudig doorklikken naar de website om de hele indicator te lezen. Ook kunnen alle wijzigingen via Twitter gevolgd worden.

RSS-feeds

Hieronder een lijst met alle Compendium voor de Leefomgeving RSS-feeds in RSS 2.0 formaat. We hebben één algemene RSS-feed waarin alle nieuwe indicatoren worden opgenomen, en daarnaast nog RSS-feeds per onderwerp. Als u bijvoorbeeld alleen in de onderwerpen Landbouw en Water geïnteresseerd bent, neemt u alleen die feeds op in uw RSS-lezer. Kopieer de URL en voeg deze toe aan uw RSS-lezer. De aanwezigheid van een RSS-feed op een pagina wordt aangegeven met het oranje icoontje dat hier rechtsboven ook te zien is.

Syndicatie

Heeft u een eigen website en wilt u de updates van het Compendium voor de Leefomgeving daarop weergeven, dan is dat, mits voorzien van een duidelijke bronvermelding, toegestaan.

The Environmental Data Compendium is a partnership of CBS, PBL, RIVM and WUR.